ZF 24

Alvogen şi-a stabilit ţinta de creştere la 15% anul viitor

Laurenţiu Scheuşan vicepreşedintele executiv al Alvogen în Europa Centrală şi de Est şi CEO al Labormed Pharma

Dacă în acest an nu ne-a interesat creşterea cifrei de afaceri, în 2014 ţintim o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, în principal prin lansarea de produse noi pe segmentele terapeutice cardiovascular, oncologie şi OTC.

Laurenţiu Scheuşan vicepreşedintele executiv al Alvogen în Europa Centrală şi de Est şi CEO al Labormed Pharma Dacă în acest an nu ne-a interesat creşterea cifrei de afaceri, în 2014 ţintim o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, în principal prin lansarea de produse noi pe segmentele terapeutice cardiovascular, oncologie şi OTC.

Autor: Ioana David

02.10.2013, 00:08 27

Laurenţiu Scheuşan, vicepreşedintele executiv al Alvogen în Europa Centrală şi de Est şi CEO al Labormed Pharma, spune că în 2013, primul an în care datele sunt prezentate cumulat pentru cele două entităţi, businessul ajunge la 265 mil. lei (60 de milioane de euro).

„La momentul preluării am menţionat că nu ne-a interesat creşterea businessului în acest an, ci relansarea pe baze sănătoase. Estimăm o cifră de afaceri în România de 265 milioane de lei, cumulat Labormed-Alvogen“, a afirmat Scheuşan.

În decembrie anul trecut, grupul american Alvogen a cumpărat producătorul Labormed în urma unei tranzacţii complicate, cu intenţia de a constitui o bază de producţie, cercetare şi dezvoltare, dar şi de vânzări şi marketing pentru această regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO