Companii

Rockwool, producător de vată minerală: Nu am avut nevoie să creştem numărul de angajaţi în 2023. Provocarea va veni odată cu extinderea operaţiunilor. Atunci ne vom lovi de realităţile privind forţa de muncă

Florin Popescu, business unit director la Rockwool

Florin Popescu, business unit director la Rockwool

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.01.2024, 17:40 130

Grupul Rockwool a anunţat anul trecut că intenţionează să-şi extindă capacitatea de producţie locală, prin construcţia unei noi linii de producţie a vatei minerale bazaltice, pe teritoriul fabricii din Ariceştii Rahtivani, lângă Ploieşti, judeţul Prahova.

Producătorul danez de vată minerală Rockwool, care are o fabrică pe plan local, în judeţul Prahova, a făcut în 2023 investiţii de 1,5 milioane de euro pentru creşterea pro­duc­tivităţii şi men­tenanţă, la această sumă adăugându-se circa 10 milioane de euro alocaţi dotărilor şi echipa­mentelor în perioada 2020-2022.

„Linia de producţie existentă, a cărei investiţie ini­ţială a fost de peste 50 de milioane de euro, este actualizată continuu. Şi în 2024 vom continua să investim pentru creş­terea produc­tivităţii, a securităţii la locul de muncă sau în sustenabilitate. Valoarea acestor investiţii va depăşi 1 milion de euro şi în acest an“, spune Florin Popescu, business unit director la Rockwool.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO