Companii

Bondoc & Asociaţii: România este o piaţă interesantă pentru investitori, dar momentul de azi este un test. Acum se vede cum rezolvăm puzzle-ul tranziţiei energetice

Monica Iancu, partener în cadrul casei de avocatură Bondoc & Asociaţii:
Momentul prin care trecem a temperat mult entuziasmul, dar nu l-a oprit. Ceea ce trăim acum este un test pentru cum ne vom comporta în continuare în rezolvarea acestui mare puzzle care este tranziţia energetică.

Monica Iancu, partener în cadrul casei de avocatură Bondoc & Asociaţii: Momentul prin care trecem a temperat mult entuziasmul, dar nu l-a oprit. Ceea ce trăim acum este un test pentru cum ne vom comporta în continuare în rezolvarea acestui mare puzzle care este tranziţia energetică.

Autor: Roxana Petrescu

09.03.2022, 16:40 99

Alinierea foarte bună a autorităţilor cu actorii din piaţă, conservarea progreselor făcute pe partea de reglementare a pieţelor de energie şi dezvoltarea rapidă a mecanismelor noi care pot susţine dezvoltarea eolienelor offshore sau zona de hidrogen sunt principalii paşi pe care România îi are de făcut pentru a capta oportunităţile din zona tranziţiei energetice. Interesul investitorilor este ridicat, în ciuda contextului actual, spun reprezentanţii casei de avocatură Bondoc & Asociaţii.

„S-a acumulat un entuziasm în ultimii 2-3 ani în ceea ce priveşte piaţa locală. Cred că în continuare avem o şansă foarte mare să facem ce e mai bun din poziţia în care suntem. Este necesară însă o aliniere între autorităţi şi actorii din piaţă. Dar da, România este o piaţă interesantă. Momentul prin care trecem a temperat mult entuziasmul, dar nu l-a oprit. Ceea ce trăim acum este un test pentru cum ne vom comporta în continuare în rezolvarea acestui mare puzzle care este tranziţia energetică“, a spus Monica Iancu, partener în cadrul casei de avocatură Bondoc & Asociaţii, la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, eveniment care a avut loc în perioada 22-24 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO