ZF Live

ZF Live. Flavia Boghiu, viceprimarul Braşovului: Urmează să amplasăm peste 250 de staţii de încărcare pentru cele circa 5.000 de maşini electrice şi hibride din oraş

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.08.2023, 08:30 181

Primăria Braşov va găzdui în luna septembrie Forumul Oraşelor Verzi, un eveniment care va reuni oficiali din mai multe oraşe din România, din Europa şi chiar din afara Europei, scopul lor comun fiind identificarea şi implementarea soluţiilor care pot transforma oraşele în comunităţi sustenabile.

„Forumul Oraşelor Verzi (FOV) este cel mai mare eveniment dedicat sus­te­nabilităţii din România şi adună profesionişti în domeniul economiei cir­cu­lare şi al transformării oraşelor în un­ele mai verzi. Anul acesta va avea loc cea de-a treia ediţie, în ultima săptă­mână din vacanţa de vară a ele­vilor. Evenimentul a avut loc încă de la prima ediţie la Braşov“, a spus Flavia Boghiu, viceprimarul oraşului Braşov şi membru în organizarea FOV, la emisiunea online de business ZF Live.

La conferinţa dedicată eveni­men­tului vor veni invitaţi din România, din Europa şi chiar din afara continentului. FOV este organizat cu finanţare de la bugetul local şi din sponsorizări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO