ZF 24

Vodafone pluseaza: 700 de minute de apeluri in retea pentru 5 euro

24.11.2009, 14:20 218

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, alansat o noua oferta comerciala pentru utilizatorii de cartelepreplatite, prin care le ofera clientilor, pentru cinci euro peluna, 700 de minute in retea, 70 de minute nationale sauinternationale si 700 de SMS-uri in retea.

Clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege pana la 3utilizatori de cartele Vodafone pentru a obtine impreuna bonusuriconstand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare aCartelei Vodafone de catre unul din utilizatorii din grup, totimembrii primesc minute bonus pe care le pot utiliza impreuna: 200de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre cei patruprieteni si 800 de minute bonus in total, la reincarcarea CarteleiVodafone de catre fiecare membru al grupului de patru membri.

Utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie douaextraoptiuni promotionale, pentru navigare pe Internet, acces laemail direct de pe telefonul mobil, respectiv: extraoptiuneaVodafone Internet pe mobil ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone500 MB trafic lunar, cu 3,99 Euro credit / luna; extraoptiuneaVodafone Email pe mobil include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 Eurocredit / luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceastaextraoptiune gratuit.

Clientii pot alege, de asemenea, doua pachete cu telefon siCartela Vodafone, la preturi speciale: pachetul cu Nokia 1662 siCartela Vodafone cu credit initial de 4 Euro, la 179 RON/pachet(TVA inclus); pachetul cu Samsung E1120 si Cartela Vodafone cucredit initial de 2 Euro, la 149 RON / pachet (TVA inclus).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO