Vodafone pluseaza: 700 de minute de apeluri in retea pentru 5 euro

Ziarul Financiar 24.11.2009

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o noua oferta comerciala pentru utilizatorii de cartele preplatite, prin care le ofera clientilor, pentru cinci euro pe luna, 700 de minute in retea, 70 de minute nationale sau internationale si 700 de SMS-uri in retea.

Clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege pana la 3 utilizatori de cartele Vodafone pentru a obtine impreuna bonusuri constand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare a Cartelei Vodafone de catre unul din utilizatorii din grup, toti membrii primesc minute bonus pe care le pot utiliza impreuna: 200 de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre cei patru prieteni si 800 de minute bonus in total, la reincarcarea Cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului de patru membri.

Utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, pentru navigare pe Internet, acces la email direct de pe telefonul mobil, respectiv: extraoptiunea Vodafone Internet pe mobil ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone 500 MB trafic lunar, cu 3,99 Euro credit / luna; extraoptiunea Vodafone Email pe mobil include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 Euro credit / luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

Clientii pot alege, de asemenea, doua pachete cu telefon si Cartela Vodafone, la preturi speciale: pachetul cu Nokia 1662 si Cartela Vodafone cu credit initial de 4 Euro, la 179 RON/pachet (TVA inclus); pachetul cu Samsung E1120 si Cartela Vodafone cu credit initial de 2 Euro, la 149 RON / pachet (TVA inclus).