ZF 24

Vodafone: Noile pachete pentru firme includ apeluri, SMS-uri şi net în roaming

Vodafone: Noile pachete pentru firme includ apeluri,...

Autor: Adrian Seceleanu

23.05.2014, 00:05 683
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă după venituri şi clienţi, a modificat oferta de abonamente dedicate firmelor - denumite Vodafone Business Profiles - adăugând minute, mesaje şi trafic de date în roaming în toate pachetele RED, lansând şi două noi abonamente.
 
Toţi clienţii business, noi şi existenţi, care optează pentru orice abonament RED au acces şi în roaming la aceeaşi experienţă de navigare online ca în ţară, cu trafic de date inclus în pachetele RED, valabil în 45 de ţări, ce porneşte de la 250 MB pentru noul RED Start şi ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top, conform datelor comunicate de operator. Minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate şi pentru apeluri internaţionale, efectuate din străinătate, din şi către una din cele 45 de ţări din Zona Principală şi Extinsă de roaming. Spre exemplu, un client al Vodafone Red Business aflat într-un oraş din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate către România sau Italia, ci şi pentru apeluri către oricare din cele 45 de ţări eligibile.
 
Clienţii care călătoresc în străinătate şi folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 euro/lună), RED (45 euro/ lună) şi RED Top (75 euro/lună) au acces, gratuit, la apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de ţări.  Cele două abonamente noi lansate de companie sunt RED Start şi White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 euro/lună, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, 250 de minute internaţionale şi 400 de minute în roaming, precum şi 750 MB trafic de date naţional, alături de 250 MB trafic de date în roaming.  Pachetul White Top oferă convorbiri şi
 
SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute în orice reţea naţională şi către reţelele internaţionale fixe şi mobile şi 750 MB trafic de date, pentru 20 euro/lună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO