Business Hi-Tech

Vodafone, primul operator local cu certificare pentru managementul de continuitate a furnizării serviciilor

Vodafone, primul operator local cu certificare pentru...

Autor: Ioana Nita

20.05.2014, 00:00 496
Vodafone România, parte a grupului britanic cu acelaşi nume şi al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a primit de la Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) certificarea pentru Managementul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, fiind primul operator telecom din România care obţine această certificare. Certificarea BCM este aplicabilă designului, managementului şi continuităţii (vânzări şi suport) pentru produsele şi serviciile de comunicaţii electronice, terestre şi mobile, de voce şi date, oferite de Vodafone România clienţilor săi de pe teritoriul ţării. Certificarea avizează toate zonele de operaţiuni, din sediul central şi birourile Vodafone din Bucuresti, clădirile de call-center, precum şi alte hub-uri de reţea din ţară.
 
„Vodafone este prima companie de telecomunicaţii mobile din România care obţine certificarea ISO 22301 pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Această certificare internaţională asigură utilizatorii noştri că Vodafone deţine o capacitate puternică de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale în situaţii neprevăzute. Certificarea ISO 27001, reînnoită pentru Managementul Securităţii Informatiilor, confirmă faptul că Vodafone deţine procese eficiente de securitate a informaţiilor”, a spus Giovanni Chiarelli, chief technology officer, Vodafone România. Compania a fost de asemenea recertificată cu standardul ISO 27001 pentru Managementul Securităţii Informaţiilor, în urma unui audit complet desfăşurat de KPMG Audit Plc. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO