ZF 24

Vicepresedintele de retail al BCR, Martin Skopek, numit membru al comitetului executiv al Erste pentru segmentul de retail

17.03.2010, 10:28 46

Vicepresedintele pentru retail al BCR, Martin Skopek, vacoordona, de la 1 iulie, operatiunile Erste Group, pe acelasisegment de retail, atributiile din Romania urmand sa fie preluatede vicepresedintele executiv Operatiuni & IT al BCR, OanaPetrescu.

"Pentru a reflecta importanta segmentelor de baza ale ErsteGroup si la nivelul structurilor de management si guvernantacorporativa, Consiliul de supraveghere al Erste Group l-a numit peMartin Skopek in pozitia de membru al Comitetului executiv alHoldingului responsabil pentru segmentul retail. El isi va preluanoua pozitie cu incepere de la 1 iulie 2010, dupa ce va demisionadin functia de vicepresedinte executiv retail si membru alComitetului executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), pe care oocupa in prezent", se arata intr-un comunicat al Bancii ComercialeRomane (BCR).

Skopek s-a alaturat echipei conducerii executive a BCR in 2006,administrand procesul de transformare si aliniere la standardeleErste a activitatii de retail dupa ce BCR a devenit membru al ErsteGroup.

Oana Petrescu, care in prezent este vicepresedinte executivOperatiuni & IT si membru al Comitetului executiv al BCR, vaprelua responsabilitatile lui Skopek pe segmentul retail din cadrulComitetului executiv al BCR.

De la 1 iulie, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR,va prelua responsabilitatile pozitiei anterioare a Oanei Petrescu,pana la numirea succesorului ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO