Vicepresedintele de retail al BCR, Martin Skopek, numit membru al comitetului executiv al Erste pentru segmentul de retail

Ziarul Financiar 17.03.2010

Vicepresedintele pentru retail al BCR, Martin Skopek, va coordona, de la 1 iulie, operatiunile Erste Group, pe acelasi segment de retail, atributiile din Romania urmand sa fie preluate de vicepresedintele executiv Operatiuni & IT al BCR, Oana Petrescu.

"Pentru a reflecta importanta segmentelor de baza ale Erste Group si la nivelul structurilor de management si guvernanta corporativa, Consiliul de supraveghere al Erste Group l-a numit pe Martin Skopek in pozitia de membru al Comitetului executiv al Holdingului responsabil pentru segmentul retail. El isi va prelua noua pozitie cu incepere de la 1 iulie 2010, dupa ce va demisiona din functia de vicepresedinte executiv retail si membru al Comitetului executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), pe care o ocupa in prezent", se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane (BCR).

Skopek s-a alaturat echipei conducerii executive a BCR in 2006, administrand procesul de transformare si aliniere la standardele Erste a activitatii de retail dupa ce BCR a devenit membru al Erste Group.

Oana Petrescu, care in prezent este vicepresedinte executiv Operatiuni & IT si membru al Comitetului executiv al BCR, va prelua responsabilitatile lui Skopek pe segmentul retail din cadrul Comitetului executiv al BCR.

De la 1 iulie, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR, va prelua responsabilitatile pozitiei anterioare a Oanei Petrescu, pana la numirea succesorului ei.