ZF 24

UPDATE: Fiscul il cauta pe Robert Negoita la taxe, iar omul de afaceri prezinta adeverinta de buna purtare de la Administratia Financiara

21.10.2009, 19:57 31

Deputatul PSD, Robert Negoita a negat pe site-ul personalinformatiile aparute in presa potrivit carora ar datora statului9,5 milioane euro, din neplata TVA pentru mai multe tranzactiiimobiliare.

"Face parte dintr-o campanie de discreditare pe care o ducePD-L- ul, menita sa discrediteze persoanele politice. Spun lucrurineadevarate. Are legatura si cu faptul ca vin alegerile, e si orafuiala politica", a declarat Rober Negoita.

Eu nu vin cu lucruri pe surse, eu am adeverinta de laAdministratia financiara care demostreaza ca nu am niciun fel dedatorie la stat. Institutiile statului pe care ei le gestioneazăimi dau adeverinta ca nu am niciun fel de datorie, in schimb pesurse spun ca am datorii", a mentioat Robert Negoita.

Contactat de Mediafax, Negoita a declarat ca nu a primit nicionotificare oficiala de la ANAF in legatura cu sechestrul.

"Ma astept insa de la Basescu si de la clanul lui sa se intampleacest lucru. Din acest motiv, mi-am luat saptamanal adeverinte dela Administratia Financiara care atesta ca nu am absolut niciodatorie. Aceste adeverinte au fost postate pe site-ul meu", a spusdeputatul PSD Robert Negoita.

Potrivit celei mai recente declaratii de avere, postata in iuniepe site-ul camerei Deputatilor, Negoita a vandut anul trecut 566 deapartamente care erau construite pe numele sau. El figureaza, deasemenea, cu zeci de proprietati imobiliare, in specialterenuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO