ZF 24

Tiger Woods pierde contracte de publicitate de mai multe milioane de dolari dupa scandalul cu sotia sa care a ravasit media americana

13.12.2009, 15:39 24

Gigantii At&T si Gilette si-au redus contractele depublicitate cu Tiger Woods, dupa ce cel mai mare jucator de golfdin ultimul deceniu si-a anuntat retragerea din activitate pe operioada nelimitata, in incercarea de a-si reface viata personala,scrie New York Daily News.

Cel mai mare operator de telecomunicatii american, AT&T,care il; plateste pe Woods pentru ca acesta sa poarte logo-ulcompaniei pe trusa de golf, a anuntat ca va reevalua contractul.Totodata, producatorul lamelor de barbierit Gilette a anuntat ca vareduce prezenta lui Tiger Woods in campaniile publictare.

De cealalata parte, Nike, unul din cei mai activi sponsori ailui Woods, a anuntat ca jucatorul de golf are "sprijinul complet"al companiei. Tiger Woods a anuntat vineri ca se va retrage dingolf pe pe o perioada nelimitata, recunoscand in acelasi timp casi-a inselat sotia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO