ZF 24

Cel mai bun jucator de golf din lume, Tiger Woods, se retrage din activitate

Cel mai bun jucator de golf din lume, Tiger Woods, se retrage din activitate
12.12.2009, 17:04 1059

Cel mai mare jucator de golf din lume al ultimului deceniu,Tiger Woods, a anuntat ca se va retrage din activitate pe operioada "nelimitata", in incercarea de a-si reface viatapersonala, dupa ce a recunoscut ca a avut relatii extraconjugalecare au culminat intr-un scandal mediatic la sfarsitul luniinoiembrie, scrie Bloomberg.

"Sunt perfect constient de dezamagirea si durerea cauzate deinfidelitatea mea. Vreau sa spun inca o data tuturor ca imi pareextrem de rau si cer iertare", scrie Woods pe blogul sau.

Jucatorul american de culoare care a reusit sa-si impunasuprematia in ultimul deceniu intr-un sport considerat a firezervat "albilor scrobiti" a castigat 14 turnee de master in golf,si e la distanta de doar 4 titluri de a egala recordul absolutdetinut de Jack Nicklaus.

Woods, in varsta de 33 de ani, a fost pe prima pagina a preseide scandal in luna noiembrie pentru relatii extraconjugale. TigerWoods este casatorit de cinci ani cu suedeza Elin, cu care are ofetita de doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO