ZF 24

Rautaruukki va construi in Finlanda o fabrica de panouri de tip sandwich

29.01.2008, 17:45 21

Grupul finlandez Rautaruukki, prezent si in Romania, va infiinta, in Alaj?rvi, Finlanda, o fabrica noua de panouri de tip sandwich, investitie de 20 milioane euro, pentru a-si consolida capacitatea de aprovizionare cu materiale de constructii a pietelor de constructii industriale si comerciale, informeaza Mediafax.

Productia la fabrica de la Alaj?rvi, cu o suprafata de 10.000 de metri patrati, va incepe in toamna anului 2009, se spune intr-un comunicat al companiei.

Noua unitate va inlocui actuala linie de productie de panouri-sandwich de la Alaj?rvi, asigurand dublarea productiei de profile de acest tip din Finlanda la peste doua milioane de metri patrati.

De asemenea, infiintarea unei fabrici noi implica imbunatatirea semnificativa a productivitatii si asigurarea unei mai bune sigurante a muncii.

"Investitia va imbunatati serviciile noastre pentru clienti in special in tarile nordice si in regiunea baltica", a declarat vicepresedintele senior pentru Europa de Nord si de Est la Ruukki Construction, Jouni Metsamaki.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO