Rautaruukki va construi in Finlanda o fabrica de panouri de tip sandwich

Autor: Mediafax 29.01.2008
Grupul finlandez Rautaruukki, prezent si in Romania, va infiinta, in Alaj?rvi, Finlanda, o fabrica noua de panouri de tip sandwich, investitie de 20 milioane euro, pentru a-si consolida capacitatea de aprovizionare cu materiale de constructii a pietelor de constructii industriale si comerciale, informeaza Mediafax.

Productia la fabrica de la Alaj?rvi, cu o suprafata de 10.000 de metri patrati, va incepe in toamna anului 2009, se spune intr-un comunicat al companiei.

Noua unitate va inlocui actuala linie de productie de panouri-sandwich de la Alaj?rvi, asigurand dublarea productiei de profile de acest tip din Finlanda la peste doua milioane de metri patrati.

De asemenea, infiintarea unei fabrici noi implica imbunatatirea semnificativa a productivitatii si asigurarea unei mai bune sigurante a muncii.

"Investitia va imbunatati serviciile noastre pentru clienti in special in tarile nordice si in regiunea baltica", a declarat vicepresedintele senior pentru Europa de Nord si de Est la Ruukki Construction, Jouni Metsamaki.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro