ZF 24

Mircea Geoana lasa balta consultarile si pleaca la Iasi, la Sfanta Parascheva

Mircea Geoana lasa balta negocierile si pleaca la Iasi, la Sfanta Parascheva
13.10.2009, 18:14 15

PSD a anuntat programul de maine al presedintelui formatiunii,Mircea Geana. Potrivit unui comunicat al partidului, "miercuri,14.10.2009, presedintele PSD Mircea Geoana, vicepresedintiiEcaterina Andronescu si Ilie Sarbu, secretarul general LiviuDragnea se vor afla in judetul Iasi".

Mircea Geoana a declarat la o jumatate de ora dupa ce presedinteleTraian Basescu a invitat partidele la Cotroceni pentru negocieri,ca "astazi prioritare sunt consultarile intre partide, iardiscutiile cu presedintele pota avea loc miercuri (maine - n.n.),in functie de programul sefului statului". O ora mai tarziu, PSD aanuntat programul de maine lui Mircea Geoana.
Din program:

ora 09.00 - participarea la Sfanta Liturghie desfasurata cu ocaziaSarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva - Catedrala Mitropolitana -municipiul Iasi.
ora 17.00 - participarea la sarbatoarea "Seara valorilor" - SalaMare a Primariei municipiului Iasi
ora 18.00 - participare la Targul de toamna si la Sarbatoareavinului - Hala centrala si la esplanada Halei centrale - municipiulIasi
ora 19 00 - participarea la concert - piata Palatului Culturii -municipiul Iasi

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO