ZF 24

Grupul APT si-a numit un nou CEO la un business de 9,5 mil. euro

04.02.2010, 15:21 94

Sorina Donisa, 38 de ani, este noul director executiv alcompaniei APT Resources& Services parte a grupului APT, unuldin jucatorii din top cinci din resurse umane. Grupul activeaza pepiata serviciilor de consultanta si externalizare in domeniulresurselor umane din 1998, acoperind activitati de recrutare siselectie, head hunting, executive search, assessment centre,outplacement, payroll, leasing de personal, consultantaorganizationala, managementul performantei, programe de dezvoltare,consiliere in cariera sau training.

Grupul APT a avut in 2009 o cifra de afaceri de 12 milioane deeuro, din care putin peste 9,5 mil. de euro au reprezentatafacerile companiei APT Resources& Services.

Sorina Donisa lucreaza in cadrul grupului inca din 1998, unde aocupat initial pozitia de director economic, dupa care a fost CFOpentru APT Rescources& Services. Ea a absolvit specializareaContabilitate si Informatica de gestiune in cadrul Universitatii deVest din Timisoara.Anterior, functia a fost ocupata de MarilenaPetrec care s-a retras din conducerea operationala. Petrec a ramasactionarul principal al companiei, alaturi de Andrew Littauer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO