Grupul APT si-a numit un nou CEO la un business de 9,5 mil. euro

Autor: Adelina Mihai 04.02.2010

Sorina Donisa, 38 de ani, este noul director executiv al companiei APT Resources& Services parte a grupului APT, unul din jucatorii din top cinci din resurse umane. Grupul activeaza pe piata serviciilor de consultanta si externalizare in domeniul resurselor umane din 1998, acoperind activitati de recrutare si selectie, head hunting, executive search, assessment centre, outplacement, payroll, leasing de personal, consultanta organizationala, managementul performantei, programe de dezvoltare, consiliere in cariera sau training.

Grupul APT a avut in 2009 o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, din care putin peste 9,5 mil. de euro au reprezentat afacerile companiei APT Resources& Services.

Sorina Donisa lucreaza in cadrul grupului inca din 1998, unde a ocupat initial pozitia de director economic, dupa care a fost CFO pentru APT Rescources& Services. Ea a absolvit specializarea Contabilitate si Informatica de gestiune in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.Anterior, functia a fost ocupata de Marilena Petrec care s-a retras din conducerea operationala. Petrec a ramas actionarul principal al companiei, alaturi de Andrew Littauer.