ZF 24

George Copos pierde unul din cei mai fideli clienti ai sai de Revelion: Gigi Becali va merge anul acesta la hotelul lui Aurel Munteanu

28.12.2009, 16:09 37

Omul de afaceri George Becali, patronul echipei de fotbal SteauaBucuresti, isi va petrece Revelionul anul acesta la hotelulImparatul Romanilor, din Poiana Brasov, fiind pentru prima data inultimii ani cand miliardarul din Pipera nu va petrece anul nou lahotelul lui George Copos, potrivit editiei de luni a ziaruluiLibertatea.

Hotelul Imparatul Romanilor este detinut de fostul tenismanAurel Munteanu, si este una din cele mai luxoase locatii dinPoiana. Potrivit ziarului Libertatea, Becali va cheltui circa20.000 de euro pentru sarbatorirea Revelionului acolo.

Aurel Munteanu este unul din cei mai discreti oameni de afaceridin Romania, cu activitati in industria hoteliera si a spatiilorcomerciale. In Bucuresti, Munteanu detine cladirea din spatelemagazinului Unirea, fostul "circ al foamei".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO