ZF 24

Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Autor: inCont.ro

21.05.2011, 15:38 3550

Are 43 ani si a ajuns la performanta de a castiga intr-o singurazi aproape doua miliarde de dolari de pe bursa si asta din listareaunei afaceri care la inceput nu dadea mari semne ca ar putea ajungeintr-o buna zi un succes rasunator. El insa a continuat sa creadain ea. De ce?

Este vorba despre co-fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman,absolvent al universitatilor Standford si Oxford, care a reusit sapuna pe picioare o afacere de miliarde.

Reteaua de socializare numara acum peste 100 de milioane deutilizatori si si-a facut acum un debut rasunator la bursa din NewYork, iar cotatia actiunilor sale a crescut de la 45 la 100 dedolari.
Reid sustine ca actuala situatie economica le permiteintreprinzatorilor isteti sa-si dezvolte start-up-uri de succes,noteaza Bloomberg. Mai mult, el ii sfatuieste pe antreprenoriicurajosi sa profite de starea in care se afla economia la nivelmondial si sa-si dezvolte business-urile.

Intr-una din conferintele pe care le-a tinut in Texas, in lunamartie, acesta si-a dezvaluit cele zece reguli antreprenoriale,dupa care se ghideaza in afaceri. Vedeti care sunt cele 10reguli pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO