Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Autor: inCont.ro 21.05.2011

Are 43 ani si a ajuns la performanta de a castiga intr-o singura zi aproape doua miliarde de dolari de pe bursa si asta din listarea unei afaceri care la inceput nu dadea mari semne ca ar putea ajunge intr-o buna zi un succes rasunator. El insa a continuat sa creada in ea. De ce?

Este vorba despre co-fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman, absolvent al universitatilor Standford si Oxford, care a reusit sa puna pe picioare o afacere de miliarde.

Reteaua de socializare numara acum peste 100 de milioane de utilizatori si si-a facut acum un debut rasunator la bursa din New York, iar cotatia actiunilor sale a crescut de la 45 la 100 de dolari.
Reid sustine ca actuala situatie economica le permite intreprinzatorilor isteti sa-si dezvolte start-up-uri de succes, noteaza Bloomberg. Mai mult, el ii sfatuieste pe antreprenorii curajosi sa profite de starea in care se afla economia la nivel mondial si sa-si dezvolte business-urile.

Intr-una din conferintele pe care le-a tinut in Texas, in luna martie, acesta si-a dezvaluit cele zece reguli antreprenoriale, dupa care se ghideaza in afaceri. Vedeti care sunt cele 10 reguli pe www.incont.ro.