ZF 24

Cel mai important producator roman de solutii antivirus, pregatit pentru Windows 7

10.11.2009, 15:33 44

BitDefender, producatorul roman de solutii de securitateinformatica, sus]ine ca cea mai recenta linie de produse pentruconsumer, BitDefender 2010, ofera compatibilitate cu sistemul deoperare Microsoft Windows 7.

Gama BitDefender 2010 ofera protectie impotriva amenintarilorinformatice, dar si instrumente de mentenanta a sistemului sibackup de date.

Compania ofera in urma instalarii solutiilor noi BitDefenderasistenta tehnica gratuita, 24/7, pe toata durata de valabilitate alicentei. "Compatibilitatea cu noul sistem de operare MicrosoftWindows 7 este un pas inainte", a declarat Carmen Maierean, SeniorProduct Manager, BitDefender. "Imbunatatirile din suita de produseBitDefender 2010 ne-au adus si vor aduce cu siguranta noirecunoasteri internationale, la fel ca si versiunea anterioara,care s-a clasat in mod constant printre primele 3 din lume, in urmaa peste 30 de teste de profil", a adaugat ea.

Suita de securitate BitDefender 2010 foloseste o metoda descanare optimizata, care nu mai analizeaza fisierele deja cunoscuteca fiind sigure, sustin oficialii firmei. Astfel, timpul dedicatacestei operatii se reduce pâna la jumatate fata de versiunileanterioare, iar gradul de utilizare a resurselor calculatoruluiscade considerabil.

In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prinpartenerii de distributie: Agis Computer, Aline Distribution,Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers si in urmatoarelelanturi retail cu acoperire nationala: Altex/Media Galaxy, Auchan,Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Metro si Twister.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO