Cel mai important producator roman de solutii antivirus, pregatit pentru Windows 7

Ziarul Financiar 10.11.2009

BitDefender, producatorul roman de solutii de securitate informatica, sus]ine ca cea mai recenta linie de produse pentru consumer, BitDefender 2010, ofera compatibilitate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7.

Gama BitDefender 2010 ofera protectie impotriva amenintarilor informatice, dar si instrumente de mentenanta a sistemului si backup de date.

Compania ofera in urma instalarii solutiilor noi BitDefender asistenta tehnica gratuita, 24/7, pe toata durata de valabilitate a licentei. "Compatibilitatea cu noul sistem de operare Microsoft Windows 7 este un pas inainte", a declarat Carmen Maierean, Senior Product Manager, BitDefender. "Imbunatatirile din suita de produse BitDefender 2010 ne-au adus si vor aduce cu siguranta noi recunoasteri internationale, la fel ca si versiunea anterioara, care s-a clasat in mod constant printre primele 3 din lume, in urma a peste 30 de teste de profil", a adaugat ea.

Suita de securitate BitDefender 2010 foloseste o metoda de scanare optimizata, care nu mai analizeaza fisierele deja cunoscute ca fiind sigure, sustin oficialii firmei. Astfel, timpul dedicat acestei operatii se reduce pâna la jumatate fata de versiunile anterioare, iar gradul de utilizare a resurselor calculatorului scade considerabil.

In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala: Altex/Media Galaxy, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Metro si Twister.