Profesii

Peste 4.000 de locuri de muncă: ce joburi sunt oferite la un târg de profil din Bucureşti

Peste 4.000 de locuri de muncă: ce joburi sunt oferite...

Autor: Roxana Alexe

28.03.2014, 11:45 1050

Bursa locurilor de muncă din Capitală, organizată la Palatul Copiilor, s-a deschis la ora 09.00, câteva persoane fiind prezente încă înainte de deschiderea porţilor.

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, Nicoleta Borcea Halmaghi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că 145 de agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursă, aceştia având anunţate 4.025 de locuri de muncă disponibile.

Aceasta a precizat că dintre cele peste 4.000 de locuri de muncă disponibile, 294 sunt pentru persoane cu studii superioare, 1.020 pentru cei cu studii medii, 2.143 pentru muncitori calificaţi şi alte 568 sunt oferte pentru muncitori necalificaţi.

Printre posturilor oferit celor cu studii superioare sunt cele de consilier de vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, consultant bugetar, inginer, programator, economist, proiectant şi kinetoterapeut.

De asemenea, pentru muncitori necalificaţi sunt disponibile posturi de ambalator manual, încărcător-descărcător, manipulant de mărfuri, dar şi în domeniile agricultură, industria confecţiilor, asamblarea şi montarea de piese, construcţii, respectiv salubrizare sau deratizarea şi dezinsecţie.

Bursa generală a locurilor de muncă este organizată vineri şi în judeţele Argeş, Bihor, Botoşani, Cluj, Ialomiţa, Teleorman şi Caraş-Severin. Angajatorii care participă la Bursă au peste 8.000 de posturi disponibile, majoritatea acestora fiind pentru persoane fără studii superioare.

(Serviciul FOTO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini.)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO