Business Hi-Tech

Consulteam: România a revenit pe harta multinaţionalelor care deschid centre de IT

Consulteam: România a revenit pe harta...

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2014, 20:13 426
România a redevenit un punct de interes pentru multinaţionalele care caută pieţe pe care să deschisă centre de suport IT, numărul de cereri de analiză crescând puternic în ultima jumătate de an, a declarat Oana Datki, managing partner pentru Europa de Sud-Est al Consulteam, reprezentant al companiei de consultanţă în resurse umane Mercer în România, în cadrul unei conferinţe organizate de CIO Council, asociaţia directorilor de tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor din România.
 
„Primim tot mai mult solicitări de la multinaţionale pentru a face analize privind noi investiţii în România - e vorba de centre de servicii, de centre de suport. Aceste  solicitări aproape se opriseră, dar în ultimele şase-şapte luni am început să primim tot mai mult asemenea solicitări“, a declarat Datki. „Analizele noastre arată că am redevenit mai avantajoşi decât India pe segmentul specialiştilor seniori  din punctul de vedere al bugetelor, al costurilor cu oamenii“, a adăugat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO