Profesii

4.500 de clujeni au participat la un târg de cariere organizat la Cluj

4.500 de clujeni au participat la un târg de cariere...

Autor: Laurentiu Cotu

27.03.2014, 17:40 173

Târgul de cariere, organizat în această săptămână la Iulius Mall Cluj, a adunat aproximativ 4.500 de clujeni în căutarea unui loc de muncă, majoritatea tineri, care au discutat cu reprezentanţii companiilor angajatoare, şi-au lăsat CV-uri sau au stabilit interviuri. Companii precum Bosch, BUW, E.ON, Emerson, Endava, Fujikura, Genpact, Office Depot, Steelcase sau Sykes au căutat personal pentru departamentele producţie şi tehnică, vânzări, servicii, financiar şi marketing.

Târgul de cariere continuă mâine şi sâmbătă (28-29 martie) la Iulius Mall din Cluj-Napoca, unde sunt aşteptate să participe 25 de companii din domeniul IT, prin care Accesa, Accenture, HP, MHP, Steelcase sau Yardi. Cei interesaţi vor găsi aici oportunităţi de angajare în IT atât pentru începători, cât şi pentru persoanele cu experienţă profesională, alături de  propuneri de stagii de internship în ţară şi străinătate, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Proiectul ’’Târgul de Cariere’’, demarat iniţial în anul 2006 de agenţia Fapte, se derulează în marile oraşe din ţară şi se adresează angajatorilor de orice profil şi tuturor tinerilor interesaţi de oportunităţi de carieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO