Companii

Schimbarea la faţă a bulevardului Regina Elisabeta din Capitală: „Este o zonă de interes pentru turişti“

Schimbarea la faţă a bulevardului Regina Elisabeta din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.09.2023, 00:07 2943

Bulevardul Regina Elisabeta, una dintre cele mai mari artere centrale ale Capitalei, lăsată în paragină în ultimii ani, renaşte de câteva luni cu ajutorul micilor antreprenori care au ales să se ancoreze acolo cu magazine sau localuri specializate în vin, în produse culinare sau cafea.

În zonă, chiriile variază în funcţie de dimensiunea spaţiului, o locaţie prime, de pildă, cu o suprafaţă de 100-150 de metri pătraţi, putând fi ocupată cu un preţ de 45-50 de euro pe metru pătrat pe lună plus TVA, potrivit consultanţilor imobiliari.

„Este o zonă de interes pentru turişti, mai ales că sunt multe apartamente în regim hotelier în zonă, însă nu doar străinii ne calcă pragul“, spun Liviu Enache şi Aurelia Nica, fondatorii winebarului WineDrops, deschis chiar la doi paşi de intersecţia dintre Bulevardul Regina Elisabeta şi Calea Victoriei.

Alte afaceri mici, precum restaurante, cofetării, magazine de haine sau cafenele, au început să anime bulevardul în ultimul an.

„Când am închiriat, în ianuarie 2022, cam 90% din feedbackul prietenilor şi al clienţilor care ştiau înainte să fie oficial că ne mutăm aici a fost dramatic: faliment iminent“, povesteşte Ala Dumitrache, fondatoarea Balls.

A continuat să aibă încredere în potenţialul zonei, iar până acum rezultatele au fost foarte bune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO