Business Construct

Esplanada, mărul discordiei: Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă a amenajat trei terenuri de sport pe platforma abandonată de pe Bulevardul Unirii. În acte însă, Esplanada aparţine Ministerului Dezvoltării şi Primăriei Capitalei

În luna aprilie, utilaje şi angajaţi ai serviciilor de salubritate s-au adunat pentru a strânge cantităţile uriaşe de gunoaie care fuseseră aruncate pe Esplanada.

În luna aprilie, utilaje şi angajaţi ai serviciilor de salubritate s-au adunat pentru a strânge cantităţile uriaşe de gunoaie care fuseseră aruncate pe Esplanada.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.07.2023, 12:51 10134

În vreme ce locuitorii din sectorul 3 se bucură de noile facilităţi sportive, iniţiativa primarului Robert Negoiţă a fost criticată de cei care invocă faptul că terenul nu aparţine, de fapt, primăriei pe care o conduce, ci municipalităţii şi guvernului.

Primăria sectorului 3 din Bucureşti, condusă de Robert Negoiţă, a transformat o parte din platforma de zece hectare Esplanada din centrul Capitalei în terenuri de tenis, volei şi baschet. Astfel, de câteva săptămâni, locuitorii din zonă se adună în fiecare zi pe terenul pe care până acum două luni erau doar gunoaie şi buruieni pentru activităţi fizice.

„Accesul e gratuit, se poate veni oricând. În weekend e mai aglomerat, dar în timpul săptămânii, mai ales dimineaţa, e liber şi e foarte bine. E mult mai bine aşa decât cu terenul părăsit care era înainte. O idee foarte bună, sunt binevenite şi altele, ne-am bucura să se mai facă”, spunea, duminică seara, o tânără mamă care îşi însoţea copilul în încercarea de a învăţa să joace tenis pe noul teren.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO