Companii

Retailerul de mobilă Jysk vrea şapte magazine în Bucureşti

Autor: Ioana David

04.04.2011, 17:12 217

Retailerul de mobilă şIdecoraţiuni interioare Jysk, care operează din 2007 o reţea demagazine în provincie şi-a propus ca în următorii cinci ani săajungă la şapte magazine în Bucureşti. În total, în aceste intervalcompania şi-a propus să deschidă 30-40 de magazine înţară.

Compania a anunţat astăzideschiderea primului magazin din Bucureşti, în Militari ShoppingCenter, pe o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi.

"Anunţăm deschiderea primuluimagazin din Bucureşti, după ce în ultimii patru ani ne-amconcentrat pe principalele oraşe mari din ţară aşa încât săstabilim o prezenţă puternică în România înainte de a intra încompetiţie pe piaţa dinamică şi aglomerată din Capitală", adeclarat Alexandru Bratu, country manager al JYSKRomânia.

Primul magazin deschis în Româniaîn 2007 a fost la Oradea, astăzi singurul oraş unde companiaoperează două spaţii comerciale. Ulterior, reţeaua a fost extinsăcu câte un magazin în Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva,Galaţi, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu Mureş şiTimişoara.

Cu excepţia magazinului din TârguMureş şi a celui din Bucureşti, spaţiile JYSK sunt situate înincinta galeriilor comerciale ale hipermarketurilor Real şi au osuprafaţă medie de 1.500 de metri pătraţi.

Compania a încheiat anul trecut cuo cifră de afaceri de peste 14,5 de milioane de euro, iar anulacesta şi-a bugetat o creştere de 10-12%.

Grupul, cu activitate în 34 deţări, este deţinut de danezul Lars Larsen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO