Companii

Popovici Nitu inghite o firma de zece avocati

07.03.2010, 23:11 61

Casa de avocatura Popovici Nitu & Asociatii, unul dintre ceimai mari jucatori de pe piata de profil, si-a intarit departamentulde litigii prin fuziunea cu firma Danescu & Asociatii, formatadin zece avocati coordonati de Corin Danescu.

Danescu va ocupa incepand de astazi pozitia de senior partner alfirmei infiintate de Ernest Popovici in urma cu 15 ani, care aajuns la un numar de 70 de avocati. Dupa mai multi ani in care"moda" avocatilor era de a se desprinde pentru a forma firmeproprii, fiind incurajati de cresterea economica si de o activitatesustinuta, aceasta este o prima miscare in sens invers, care poateda un nou trend al consolidarilor. "Profitam de aceasta ocaziepentru a ne apleca mai mult catre litigii", a declarat FlorianNitu, managing partner al firmei Popovici Nitu & Asociatii,care a realizat anul trecut venituri de 7 milioane de euro.

Danescu, 51 de ani, are o experienta de 25 de ani ca avocat,remarcandu-se la inceputul anilor '90 ca reprezentant al familiilorGhica, Sturdza sau Malaxa intr-o serie de procese de revendicare aunor proprietati din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO