Companii

Contribuţiile de sănătate pot fi plătite şi la CEC

Contribuţiile de sănătate pot fi plătite şi la CEC

Autor: Radu Racu

23.01.2011, 16:51 29

Contribuţiile de sănătate pot fi plătite la orice oficiu saufilială CEC Bank, în urma unui parteneriat semnat de Casa Naţionalăde Asigurări de Sănătate (CNAS) şi banca deţinută de stat, se aratăîntr-un comunicat emis duminică de instituţie.

Potrivit preşedintelui CNAS, Nicolae Lucian Duţă, declaraţiileangajatorilor pot fi făcute fie on-line, fie prin predarea rapidă aunei dischete la sediul CASMB - urmând ca informaţiile de peacestea să fie verificate şi confirmate ulterior de cătrereprezentanţii CASMB, fie printr-o adeverinţă electronică obţinutăde pe site-ul CNAS, direct de către medicul solicitant.

Depunerea declaraţiilor de sănătate dădureri de cap angajatorilor. A doua zi deîmbulzeală

Activitatea la CASMB şi la celelalte case de asigurări desănătate din ţară a fost reluată în 17 ianuarie, după ce, în 13ianuarie, fusese suspendată pentru remedierea problemelor apărutela Sistemul Informatic Unic Integrat, registrul unic alasiguraţilor, lansat în decembrie 2010.

În fiecare zi de la reluarea activităţii, la CASMB, în orele încare s-a lucrat cu publicul au fost peste o sută de persoane careau stat la coadă pentru depunerea declaraţiile privind obligaţiilede plată la fondul de sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO