Companii

Compania de curierat Cargus are în plan ca în 2023 să îşi extindă activitatea în şase ţări europene. Bugetul de investiţii al companiei în ultimii trei ani a fost de 24 de milioane euro

Compania de curierat Cargus are în plan ca în 2023 să...

Autor: Miruna Diaconu

19.12.2022, 16:30 240

♦ Compania de curierat deja a făcut pasul în afara ţării prin deschiderea primei unităţi de cross-dock în Polonia.

Compania de curierat Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa loca­lă, are în plan pentru anul viitor să îşi extindă activitatea în şase ţări europene, anume Germania, Republica Cehă, Slovacia, Un­garia, Grecia şi Bulgaria.

Prin această dezvoltare, Cargus vrea să conecteze marile platforme de comerţ elec­tronic cu clienţii români, cât şi businessurile locale cu pieţele internaţionale.

Compania de curierat deja a făcut pasul în afara ţării prin deschiderea primei unităţi de cross-dock în Polonia.

Anul 2022 a adus o majorare de 13% a volumelor livrate faţă de anul anterior, ca urmare a avansului pieţei de e-commerce, cât şi creşterea portofoliului corporate a Cargus şi un număr mai mare de parteneriate internaţionale. Compania de curierat a avut anul trecut afaceri de 450 mil. lei, în scădere cu aproape 9% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO