Companii

Cargus a ajuns la o reţea de 3.000 de locaţii SHIP & GO şi poate livra 75.000 colete pe zi

Cargus a ajuns la o reţea  de 3.000 de locaţii SHIP &...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2022, 11:44 171

Reţeaua de lockere şi alte puncte fixe de livrare Cargus a ajuns la 3000 de locaţii, în peste 750 de localităţi, putând susţine aproximativ 75.000 de colete pe zi.

Din reţeaua totală, 150 sunt lockere în Bucureşti, iar restul sunt de tip PUDO (pick up, drop off), din care 45 sunt puncte proprii, 700 sunt puncte individuale (spaţii comerciale mici) şi peste 2.200 sunt puncte dezvoltate în parteneriat cu reţele mari.

Extinderea reţelei SHIP & GO la nivel naţional are la bază şi parteneriatul cu PayPoint, companie specializată în soluţii de plată. Consumatorii pot să îşi ridice coletele din peste 2.200 de puncte PayPoint din întreaga ţară.

“O experienţă completă de curierat înseamnă şi investiţii constante în diversificarea opţiunilor de livrare. În ultimii doi ani, am depus eforturi consistente în a dezvolta reţeaua de puncte SHIP & GO, astfel încât tot mai mulţi consumatori să beneficieze de control, flexibilitate şi libertate atunci când aleg unde să le fie livrat coletul. Este una din direcţiile noastre strategice, alături de investiţiile în logistică şi dezvoltarea unui ecosistem care integrează o multitudine de soluţii centrate pe consumator, de la plată la retur”, a declarat Anda Bucşan, Chief Customer Officer Cargus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO