Companii

Bulgarii de la Trace Group au trecut de la 0 la 41 mil. lei cifră de afaceri în România după ce au câştigat contractul pentru un tronson din A7

Bulgarii de la Trace Group au trecut de la 0 la 41 mil....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.10.2023, 17:20 160

♦ Reprezentanţii asociaţiei Pro Infrastructura spuneau recent că lucrările la tronsonul de care se ocupă firma din Bulgaria avansează foarte lent.

Trace Group Hold, o companie bulgară de construcţii implicată în execuţia autostrăzii A7 către Moldova, a făcut afaceri de 41 de milioane de lei în România în 2022 cu doar şapte angajaţi, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Cu un an în urmă, aceeaşi firmă raporta cifră de afaceri zero, pierderi de 270.000 de lei şi un singur angajat.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a oferi informaţii privind evoluţia businessului, proiectele pe care le are în derulare în România şi planurile de dezvoltare.

„Trace Group Hold se concentrează pe activităţi din domeniul construcţiilor. Compania derulează proiecte publice majore în domeniul infrastructurii, al mediului, al lucrărilor publice şi al construcţiilor hidrotehnice, în energie şi construcţii de clădiri“, se arată pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO