Bănci și Asigurări

Compania Deloitte a finalizat raportul de evaluare pentru ieşirea din BCR a acţionarilor minoritari, proces contestat de SIF Oltenia

Compania Deloitte a finalizat raportul de evaluare pentru...

Autor: Claudia Medrega

03.03.2017, 00:05 603

♦ Andreas Treichl, CEO Erste, principalul acţionar al BCR: Eu am primit şi am văzut raportul.

 
Compania de consultanţă şi audit Deloitte a finalizat raportul de evaluare ce va determina preţul de ieşire din BCR pentru acţionarii minoritari care se retrag din acţionariatul celei mai mari bănci de pe piaţa locală în condiţiile în care nu au fost de acord cu decizia de fuziune a BCR cu firmele de real estate din grup.
 
Andreas Treichl, CEO al Erste, proprietarul BCR, a confirmat primirea raportului de evaluare, realizat de firma Deloitte.
 
În cadrul procedurii de retragere a acţionarilor, Oficiul Registrului Comerţului a numit pe Deloitte Consultanţă ca terţ expert însărcinat să determine preţul ce va fi achitat de BCR pentru acţiunile ce fac obiect al cererilor de retragere depuse în contextul fuziunii aprobate în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din data de 23.11.2016, potrivit informaţiilor transmise în prima parte a anului de BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO