Bănci și Asigurări

CEC Bank acordă o finanţare de 9,5 milioane de euro Lăptăriei cu Caimac prin preluarea unei refinanţări de la Exim Banca Românească şi ProCredit Bank

Agroserv Măriuţa produce brandul Lăptaria cu Caimac, care a ajuns în topul celor mai vândute mărci de lapte, conform datelor ZF.

Agroserv Măriuţa produce brandul Lăptaria cu Caimac, care a ajuns în topul celor mai vândute mărci de lapte, conform datelor ZF.

Autor: Bogdan Alecu

19.07.2023, 00:06 311

CEC Bank a acordat o finanţare de 9,5 mi­lioane de euro producătorului agri­col Agroserv Măriuţa, deţinător al bran­dului Lăptăria cu Caimac. Finanţarea include facilităţi atât pe ter­men scurt, cât şi pe termen lung, fiind destinată refinanţării porto­foliului de credite al companiei de la Exim Banca Românească şi ProCredit Bank.

„Finanţarea agriculturii a fost şi este mereu o prioritate pentru CEC Bank. Ne bucurăm să începem o nouă colaborare în acest domeniu cu un jucător important, deţinător al întregului lanţ de producţie - de la ferma vegetală şi ferma zootehnică la fabrica de produse lactate premium. Proprietarii Lăptăriei cu Caimac au astfel avantajul unui business integrat, care permite controlul activ al calităţii pe întreg lanţul de aprovizionare iar noi, prin această nouă finanţare, continuăm să susţinem prosperitatea afacerilor locale“, a declarat Laura Mihai, director Direcţia clienţi mari  a CEC Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO