Caută doar în titlu
Afaceri de la zero
Afaceri de la zero. Familia Chiva a dezvoltat platforma turistică Localm, gândită ca o punte de legătură între viaţa de la sat şi oamenii de la oraş. Localm a strâns 350 de locuri de cazare şi speră la 1.500
Afaceri de la zero. Familia Chiva a dezvoltat platforma turistică Localm, gândită ca o punte de legătură între viaţa de la sat şi oamenii de la oraş. Localm a strâns 350 de locuri de cazare şi speră la 1.500 astăzi, 00:06

Andreea Chiva şi soţul ei, năs­cuţi la sat, dar „duşi de viaţă“ în me­diul urban odată cu în­ce­pe­rea stu­diilor, au creat plat­for­ma locală de turism Localm, care a adunat peste 350 de gazde din ţară în doar şase luni de funcţionare, iar obiectivul lor este să ajungă la 1.500 de gazde la finalul anului.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Ştefan Negoiţă a dus brandul Chocofashion către 3.000 de clienţi corporate, iar în toamnă va deschide un magazin fizic în Capitală
Afaceri de la zero. Ştefan Negoiţă a dus brandul Chocofashion către 3.000 de clienţi corporate, iar în toamnă va deschide un magazin fizic în Capitală ieri, 00:07

Ştefan Negoiţă a lucrat într-o cor­po­raţie care producea ingre­dien­te pentru ciocolaterii, pati­serii, brutării şi cofetării şi, des­co­perind tainele acestui domeniu, a făcut pasul către antrepre­no­­riat în urmă cu cincisprezece ani, când a dat naştere businessului Chocofashion, sub care creează delicii din ciocolată, precum praline, trufe, torturi, eclere sau mousse-uri.

citește mai mult
Afaceri de la zero. George şi Florin Borşaru au plecat de la un foodtruck cu mac’n’cheese pus în mijlocul corporatiştilor, iar acum estimează afaceri de 90.000 de euro cu un spaţiu fix în zona Unirii
Afaceri de la zero. George şi Florin Borşaru au plecat de la un foodtruck cu mac’n’cheese pus în mijlocul corporatiştilor, iar acum estimează afaceri de 90.000 de euro cu un spaţiu fix în zona Unirii luni, 00:07

George şi Florin Borşaru sunt doi fraţi din Bucureşti care, atunci când pande­mia s-a instalat serios în Ro­­mâ­nia, şi-au văzut joburi­le pu­se în pericol. Au început să se gândească la ide­ea de a porni o afacere împreună şi au re­a­lizat că cea mai mare pa­siune comună este aceea pentru gătit.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Cine s-ar gândi că tehnologia ar putea să se infiltreze în stupii de albine şi să joace un rol deloc de neglijat în procesul de producţie a mierii de albine?
Afaceri de la zero. Cine s-ar gândi că tehnologia ar putea să se infiltreze în stupii de albine şi să joace un rol deloc de neglijat în procesul de producţie a mierii de albine? duminică, 21:17

citește mai mult
Afaceri de la zero. Cristian Cîrloganu produce kombucha, o băutură pe bază de ceai, după investiţii de peste 40.000 de euro: „Îmi doresc să triplăm capacitatea de producţie“
Afaceri de la zero. Cristian Cîrloganu produce kombucha, o băutură pe bază de ceai, după investiţii de peste 40.000 de euro: „Îmi doresc să triplăm capacitatea de producţie“ vineri, 00:06

Kombucha, o băutură care are la bază ceai, a devenit o idee de business pentru Cristian Cîrloganu în vara anului 2019. Producea deja de câteva luni acest produs pentru consumul propriu, aşa că s-a gândit că ar putea transforma totul într-o afacere cu numele Tonic-Blend.

citește mai mult
Despre Afaceri de la zero

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.