Afaceri de la zero
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ionuţ Apetre, întors din străinătate pentru a duce mai departe businessul tatălui său, creează obiecte unicat de mobilă într-un atelier din Câmpina sub brandul Omu Design
21 mar 2024
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ionuţ Apetre, întors din străinătate pentru a duce mai departe businessul tatălui său, creează obiecte unicat de mobilă într-un atelier din Câmpina sub brandul Omu Design

Ionuţ Apetre s-a născut şi a crescut într-o familie de tâmplari, o meserie practicată deja de a treia generaţie în familia Apetre din Câmpina, însă el şi-a dorit să plece din micul oraş şi să urmeze această meserie la un alt nivel, în cadrul unor mari companii din străinătate.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. David Ciocodeică a făcut din pasiunea sa pentru fashion un business şi a deschis atelierul de costume bărbăteşti la comandă Suits by David C, căruia i-au călcat pragul peste 500 de clienţi
20 mar 2024
Afaceri de la Zero. David Ciocodeică a făcut din pasiunea sa pentru fashion un business şi a deschis atelierul de costume bărbăteşti la comandă Suits by David C, căruia i-au călcat pragul peste 500 de clienţi

David Ciocodeică a lucrat trei ani în domeniul vestimentar, iar în 2019 a decis să pornească un proiect pe cont propriu cu costume bărbăteşti făcute pe comandă. El a pus bazele brandului Suits by David C, a pornit dintr-un atelier în Târgovişte cu câţiva croitori, iar astăzi are propriul showroom în Bucureşti, pe Calea Dorobanţi.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Andra Safta, Le Chat Gourmand: Facem totul de la zero la noi în laborator, iar acesta este un mare plus. Sunt puţine cofetării care fac ce trebuie
19 mar 2024
Afaceri de la Zero. Andra Safta, Le Chat Gourmand: Facem totul de la zero la noi în laborator, iar acesta este un mare plus. Sunt puţine cofetării care fac ce trebuie

Andra Safta s-a întors din Londra în Bucureşti pentru a-şi urma un vis, acela de a avea propria sa cofetărie. Primul pas a fost deschiderea unui laborator în Buftea, urmat de o cofetărie, Le Chat Gourmand, în Bucureşti.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Simona şi Ionuţ Croitoru au plecat de la 20 de clienţi pe zi în cafeneaua Saint Roastery şi au ajuns în prezent la peste 500. Următorul pas: al doilea local în Bucureşti, Saint Legend
18 mar 2024
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Simona şi Ionuţ Croitoru au plecat de la 20 de clienţi pe zi în cafeneaua Saint Roastery şi au ajuns în prezent la peste 500. Următorul pas: al doilea local în Bucureşti, Saint Legend

Primele contacte ale Simonei şi ale lui Ionuţ Croitoru cu lumea cafelei de specialitate i-au condus către dorinţa de a aprofunda povestea din spatele acestei băuturi. Aşa au ajuns să călătorească pe diferite continente pentru a cunoaşte tot traseul cafelei şi, câţiva ani mai târziu, să deschidă în Bucureşti o prăjitorie cu cafenea integrată, sub numele de Saint Roastery.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Sergiu Opriş a plecat din corporaţie şi a intrat în industria prelucrătoare cu proiectul ProMold Sib, o fabrică din Sibiu care produce piese metalice de precizie pentru industria automotive, aeronautică, inginerie medicală, metalurgie şi industria agricolă
15 mar 2024
Afaceri de la Zero. Sergiu Opriş a plecat din corporaţie şi a intrat în industria prelucrătoare cu proiectul ProMold Sib, o fabrică din Sibiu care produce piese metalice de precizie pentru industria automotive, aeronautică, inginerie medicală, metalurgie şi industria agricolă

Sergiu Opriş, inginer de profesie, a lucrat în corporaţie după terminarea facultăţii, însă şi-a dorit să îşi valorifice la maxim potenţialul şi a pornit un proiect antreprenorial în industria prelucrătoare. El a deschis fabrica ProMold Sib la Sibiu, care produce piese metalice de precizie pentru industria automotive, aeronautică, inginerie medicală, metalurgie şi industria agricolă, în urma unei investiţii care a depăşit 100.000 de euro.

citește mai mult