Ziarul de Duminică

CULISE DE TEATRU/ Magie pentru intreaga familie

CULISE DE TEATRU/ Magie pentru intreaga familie
23.02.2010, 14:57 31
Sâmbătă, 27 februarie, ora 20.00, la TeatrulFoarte Mic va avea loc, sub patronajul Teatrului de Magie, premieraspectacolului de iluzionism Small Magic Show. MagicianulAndrei Teaşcă (a doua fotografie), alături de Ştefania Bănică,Cristina Strecopitov şi Emil Drăgan, va purta spectatorii intr-oincursiune de neuitat in arta iluzionismului printr-o suită demomente incitante şi uimitoare, selectate din spectacolelerealizate până in prezent de Teatrul de Magie: Magic Show, KidsMagic Show, Comic Magic Show şi Xtreme Magic Show.
Spre deosebire de acestespectacole, care se adresează cu precădere unei anumite categoriide vârstă: copii, tineri sau adulţi, Small Magic Showreuneşte intreaga familie intr-un cadru intim şi elegant şi sedezvăluie ca un spectacol-colaj, care fascinează deopotrivăspectatorul care nu a mai văzut niciodată un spectacol deiluzionism de bună calitate şi pe cel care a fost deja fermecat deunul dintre show-urile Teatrului de Magie.

"Ne-am dorit să arătămspectatorilor ce inseamnă Teatrul de Magie şi care suntspectacolele realizate până in prezent de noi, pentru a treziacestora curiozitatea vizavi de arta magiei ca artă de spectacol şipentru a-i face să-şi dorească să vadă şi celelalte creaţii aleTeatrului. Totodată am vrut să fie un spectacol la care să poţiveni cu intreaga familie şi fiecare dintre membrii ei să se bucurein egală măsura de magia de pe scenă. Cu siguranţă pe drumul cătrecasă vor avea un punct de discuţie comun, indiferent de cediferenţă de vârstă este intre ei" - a declarat Andrei Teaşcă,Fondatorul Teatrului de Magie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO