CULISE DE TEATRU/ Magie pentru intreaga familie

Autor: Ziarul de Duminica 23.02.2010
Sâmbătă, 27 februarie, ora 20.00, la Teatrul Foarte Mic va avea loc, sub patronajul Teatrului de Magie, premiera spectacolului de iluzionism Small Magic Show. Magicianul Andrei Teaşcă (a doua fotografie), alături de Ştefania Bănică, Cristina Strecopitov şi Emil Drăgan, va purta spectatorii intr-o incursiune de neuitat in arta iluzionismului printr-o suită de momente incitante şi uimitoare, selectate din spectacolele realizate până in prezent de Teatrul de Magie: Magic Show, Kids Magic Show, Comic Magic Show şi Xtreme Magic Show.
Spre deosebire de aceste spectacole, care se adresează cu precădere unei anumite categorii de vârstă: copii, tineri sau adulţi, Small Magic Show reuneşte intreaga familie intr-un cadru intim şi elegant şi se dezvăluie ca un spectacol-colaj, care fascinează deopotrivă spectatorul care nu a mai văzut niciodată un spectacol de iluzionism de bună calitate şi pe cel care a fost deja fermecat de unul dintre show-urile Teatrului de Magie.

"Ne-am dorit să arătăm spectatorilor ce inseamnă Teatrul de Magie şi care sunt spectacolele realizate până in prezent de noi, pentru a trezi acestora curiozitatea vizavi de arta magiei ca artă de spectacol şi pentru a-i face să-şi dorească să vadă şi celelalte creaţii ale Teatrului. Totodată am vrut să fie un spectacol la care să poţi veni cu intreaga familie şi fiecare dintre membrii ei să se bucure in egală măsura de magia de pe scenă. Cu siguranţă pe drumul către casă vor avea un punct de discuţie comun, indiferent de ce diferenţă de vârstă este intre ei" - a declarat Andrei Teaşcă, Fondatorul Teatrului de Magie.