Ziarul de Duminică

Confidentul umbrelor/ de Stelian Ţurlea

Confidentul umbrelor/ de Stelian Ţurlea

Confidentul umbrelor/ de Stelian Ţurlea

Autor: Stelian Turlea

14.10.2011, 00:04 120

Donald McCaig

Povestea lui Rhett Butler

Editura Paralela 45


Traducere din limba engleză şi note de Ioana Avădanei. "O lectura obligatorie pentru fanii romanului «Pe aripile vantului»" - a scris presa americană. Romanul îl infăţişează pe Rhett de când era puşti - un spirit liber nevoit să se confrunte cu rigiditatea şi dogmatismul tatălui său, cu dorinta lui absurda de control. Prin ochii lui Rhett ii veţi întâlni pe cei care îşi pun pecetea asupra sa, inclusiv pe pătimaşa Scarlett O'Hara, a cărei viaţă e indisolubil legată de cea a lui Rhett.

Marc Levy

Hoţul de umbre

Editura Trei

Traducere din franceză şi note de Marie-Jeanne Vasiloiu. Cel mai citit autor francez apare în româneşte cu un nou roman - al şaptelea publicat de această editură. Un roman amuzant şi tandru despre primele iubiri, prietenie şi visuri, povestea unui băiat care are un dar special: poate fura umbrele oamenilor, iar umbrele îi încredinţează secretele lor. Pe măsură ce băiatul creşte, învaţă să folosească această abilitate, reuşeşte să navigheze prin rivalităţile din şcoală, prima lui dragoste şi prieteniile din timpul studenţiei la medicină. El îşi dă seama că nu este prea târziu să dea viaţă aspiraţiilor sale din copilărie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO