ZF Transilvania

Investiţie de 7,5 mil. euro pentru construirea a două creşe noi la Oradea

Investiţie de 7,5 mil. euro pentru construirea a două...

Autor: Laurentiu Cotu

05.09.2022, 17:44 71

Primăria Oradea a accesat o finanţare totală de peste 36 mil. lei (7,5 mil. euro), în cadrul Planului Naţional pentru Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru construirea a două creşe noi. Cererile de finanţare pentru realizarea a două creşe noi în municipiul Oradea, în cartierele Nufărul, respectiv Rogerius, au fost acceptate de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

’’În cursul lunii august, Direcţia Patrimoniu Imobiliar a finalizat cererile de finanţare în urma aprobării condiţiilor de accesare a fondurilor europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte pentru <Construire, echipare şi operaţionalizare a 110 creşe>, prin Ordinul MDLPA nr. 1254/24.06.2022. Noile capacităţi vor contribui la dezvoltarea infrastructurii educaţionale pentru educaţia timpurie antepreşcolară din municipiul Oradea’’, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO