ZF Live

ZF Live. Octavian Pătraşcu, CEO al CAPEX.com, dezvăluie culisele tranzacţiei prin care start-up-ul din România va prelua un grup din Germania - Naga.com, listat la Bursa din Frankfurt: Am început să vorbim pe Twitter, apoi am avut o discuţie oficială care s-a finalizat cu o listă de termeni şi condiţii

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.12.2023, 09:00 278

CAPEX.com a anunţat pe data de 19 decembrie intenţia de a fuziona cu NAGA Group din Germania - care este listată pe Bursa din Frankfurt „Estimăm că toate procesele şi procedurile de tranzacţionare vor dura între patru şi şase luni, iar apoi vom putea spune că tranzacţia a fost parafată.“  Octavian Pătraşcu urmează să investească 9 milioane de dolari din banii proprii, în companie, printr-o obligaţiune convertibilă şi să devină CEO al grupului creat în urma fuziunii.

CAPEX.com, un start-up local care a dezvoltat o platformă de tranzacţionare de instrumente financiare, va face accelera planurile de expansiune la nivel global după ce a ajuns la un acord privind fuziunea cu NAGA Group din Germania - un fintech listat pe Bursa din Frankfurt.

Octavian Pătraşcu, CEO al CAPEX.com, a oferit în cadrul emisiunii de business ZF Live detalii din culisele tranzacţiei prin start-up-ul local a ajuns să preia grupul din Germania - o mişcare neobişnuită într-un ecosistem în care de regulă firmele din România sunt cele preluate de cele de pe pieţele occidentale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO