ZF Live

ZF Live. Lucian Alexandru Toader, fondator & CEO, Alt.Real: Intenţia noastră este ca peste un an şi jumătate să avem peste 50 mil. euro investiţi în proiecte fotovoltaice instalate şi peste 3.000 de proiecte finalizate

Lucian Alexandru Toader, fondator şi CEO, Alt.Real

Lucian Alexandru Toader, fondator şi CEO, Alt.Real

Autor: Alexandra Matei

27.06.2023, 00:05 158

♦ Platforma de tip one-stop shop pentru soluţii fotovoltaice a pornit în toamna anului trecut, după investiţii de câteva sute de mii de euro, iar până astăzi a ajuns la câteva zeci de proiecte finalizate şi a strâns o echipă de 12 firme de instalare colaboratoare.

Alt.Real, un marketplace de tip one-stop shop pentru soluţii fotovol­taice complete, ce oferă informaţii, consultanţă şi listează furnizori de servicii, îşi propune să ajungă în ur­mă­toarele 18 luni la 3.000 de proiecte finalizate şi la peste 50 mil. euro in­vestiţi în proiecte fotovoltaice.

Proiectul a pornit în toamna anu­lui trecut, după investiţii de câteva sute de mii de euro, iar până astăzi a ajuns la câteva zeci de proiecte fina­lizate şi a strâns o echipă de 12 firme de instalare colabo­ratoare.

„Alt.Real este o platformă de tip one-stop shop pentru soluţii fotovol­taice complete. Piaţa fotovoltaicelor din România este în continuă dezvol­tare, dar este şi o piaţă emergentă. Noi suntem un hub care integrează firme de instalare, clienţi, consultanţi de fonduri europene, instituţii finan­ciare, ideea fiind să oferim cea mai bună opţiune pentru clienţi, persoa­ne fizice sau juridice. Avem pe piaţă foarte multe firme de instalare noi care nu au neapărat expertiza nece­sară, consumatorul nu ştie exact care este preţul corect, întrucât sunt foar­te multe opţiuni. Noi venim cu firme validate, oferim consultanţă clien­ţilor, astfel încât să aibă acces la infor­maţiile firmelor de instalare şi la opţiuni de finanţare. Facem şi partea de educaţie pentru clienţi“, a spus Lucian Alexandru Toader, fondator & CEO, Alt.Real, la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO