ZF Live

VIDEO ZF Live. Georgeta Dinu, partener şi coordonatorul Practicii de Concurenţă a NNDKP: Ce riscăm dacă nu le permitem accesul inspectorilor de la Consiliul Concurenţei. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 12 iunie

Autor: Octavian Calei

12.06.2013, 12:40 895

Obstrucţionarea accesului inspectorilor de la Consiliul Concurenţei în cazul unei anchete inopinate se amendează cu până la 1% din cifra de afaceri, a spus Georgeta Dinu, partener şi coordonatorul Practicii de Concurenţă a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, prezentă la emisiunea de business ZF Live de miercuri, 12 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

“Riscăm amendă de până la 1% din cifra de afaceri, nu numai dacă nu le permitem accesul, dar şi după ce le-am permis accesul în companie, dacă nu le furnizăm informaţiile solicitate, aceeaşi amendă riscăm dacă răspundem incomplet sau inexact”, a spus Georgeta Dinu.

Amenda finală poate creşte cu până la 10% din nivelul de bază, nivel care poate fi şi de 8%, în cazul în care inspectorii constată că investigaţia a fost obstrucţionată.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO