ZF 24

Zeci de persoane, duse la audieri in cadrul unei anchete privind licitatii frauduloase pe internet

06.04.2010, 15:09 13

Zeci de perchezitii si persoane au fost duse, marti, la audierila Directia de Investigare a Infractiunilor de CriminalitateOrganizata si Terorism - Valcea in cadrul unei anchete privindlicitatii frauduloase pe internet, unde procurorii au colaborat cuofiterii FBI si Secret Service, conform Mediafax.

Cele trei grupari infractionale specializate in licitatiifrauduloase pe internet sunt formate din peste 250 de persoane,potrivit Politiei Romane.

Conform sursei citate, la perchezitii participa peste 300 deofiteri din cadrul Directiei de Combatere a CriminalitatiiOrganizate si Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate,peste 70 de politisti de la structurile operative si de la rutiera,precum si peste 400 de jandarmi. De asemenea, la actiune participasi un elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din cadrulMinisterului Administratiei si Internelor. Despre descinderea DIICOT cititi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO