ZF 24

Vodafone isi promoveaza serviciile de net mobil in cele mai mari magazine online

15.04.2010, 11:11 29

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefoniemobila, a semnat parteneriate cu principalele magazine online dintara (emag.ro, pcfun.ro si cel.ro) , prin care clientii acestoravor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone, odatacu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor. Incurand, si magazinul online www.pcgarage.ro se va alaturaprogramului.

"Parteneriatele incheiate de Vodafone Romania cu principaliijucatori din piata magazinelor online adreseaza nevoile crescute decomunicare ale clientilor, facilitand accesul acestora la unportofoliu vast de laptop-uri, netbook-uri si alte dispozitive decomunicare. Astfel, utilizatorii au acces la oferte avantajoase,prin care beneficiaza atat de preturi reduse ale dispozitivelor,cat si de acces rapid la internet prin ofertele de date Vodafone",a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer la VodafoneRomania.

Dupa ce efectueaza tranzactia online, utilizatorii primesc princurier contractul de abonament, care trebuie semnat si returnat,moment in care se face activarea abonamentului de dateVodafone.

Clientii care cumpara un laptop de la magazinul online impreuna cuun abonament la internet mobil de la operator vor plati mai putinpentru calculator, Valoarea reducerii depinde de pretulabonamentului la internet si variaza intre 150 de lei - la unabonament de 11 euro pe luna si 500 de lei - la un abonament de 27de euro pe luna - potrivit datelor de pe site-ul eMag. Contractelepentru net mobil trebuie sa fie semnate pe doi ani.
"Parteneriatul cu Vodafone inseamna pentru noi un pas foarteimportant in intregirea gamei de servicii asociate laptopurilor sinetbookurilor, produse pentru care eMAG detine peste 20% din piataromaneasca", spune Radu Apostolescu, Director de Marketing sicofondator al eMAG.
"In ultima perioada, am remarcat o preferinta crescuta autilizatorilor pentru solutii portabile si mobile complete, iarparteneriatul nostru cu Vodafone ofera o astfel de solutie completade netbook sau notebook plus Internet. Astfel, cumparatorii vorputea utiliza un notebook achizitionat de la PCfun.ro conectat lainternet de mare viteza inca de la achizitie", a declarat MariusGhenea, Presedintele FiT Distribution, companie ce opereazamagazinele online PCfun si PCGarage.
"Prin colaborarea cu Vodafone reusim sa venim in intampinareautilizatorilor care doresc mobilitate si cele mai bune performante,profitand in acelasi timp de avantajele promotiilor oferite deCEL.ro", a declarat Tiberiu Pop, Director Executiv al Corsar Grup,companie ce opereaza magazinul online Cel.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO