Vodafone isi promoveaza serviciile de net mobil in cele mai mari magazine online

Autor: Adrian Seceleanu 15.04.2010

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a semnat parteneriate cu principalele magazine online din tara (emag.ro, pcfun.ro si cel.ro) , prin care clientii acestora vor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone, odata cu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor. In curand, si magazinul online www.pcgarage.ro se va alatura programului.

"Parteneriatele incheiate de Vodafone Romania cu principalii jucatori din piata magazinelor online adreseaza nevoile crescute de comunicare ale clientilor, facilitand accesul acestora la un portofoliu vast de laptop-uri, netbook-uri si alte dispozitive de comunicare. Astfel, utilizatorii au acces la oferte avantajoase, prin care beneficiaza atat de preturi reduse ale dispozitivelor, cat si de acces rapid la internet prin ofertele de date Vodafone", a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer la Vodafone Romania.

Dupa ce efectueaza tranzactia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat si returnat, moment in care se face activarea abonamentului de date Vodafone.

Clientii care cumpara un laptop de la magazinul online impreuna cu un abonament la internet mobil de la operator vor plati mai putin pentru calculator, Valoarea reducerii depinde de pretul abonamentului la internet si variaza intre 150 de lei - la un abonament de 11 euro pe luna si 500 de lei - la un abonament de 27 de euro pe luna - potrivit datelor de pe site-ul eMag. Contractele pentru net mobil trebuie sa fie semnate pe doi ani.
"Parteneriatul cu Vodafone inseamna pentru noi un pas foarte important in intregirea gamei de servicii asociate laptopurilor si netbookurilor, produse pentru care eMAG detine peste 20% din piata romaneasca", spune Radu Apostolescu, Director de Marketing si cofondator al eMAG.
"In ultima perioada, am remarcat o preferinta crescuta a utilizatorilor pentru solutii portabile si mobile complete, iar parteneriatul nostru cu Vodafone ofera o astfel de solutie completa de netbook sau notebook plus Internet. Astfel, cumparatorii vor putea utiliza un notebook achizitionat de la PCfun.ro conectat la internet de mare viteza inca de la achizitie", a declarat Marius Ghenea, Presedintele FiT Distribution, companie ce opereaza magazinele online PCfun si PCGarage.
"Prin colaborarea cu Vodafone reusim sa venim in intampinarea utilizatorilor care doresc mobilitate si cele mai bune performante, profitand in acelasi timp de avantajele promotiilor oferite de CEL.ro", a declarat Tiberiu Pop, Director Executiv al Corsar Grup, companie ce opereaza magazinul online Cel.ro.