ZF 24

Viitorii miliardari ai lumii

Viitorii miliardari ai lumii
18.10.2008, 19:05 16

1. Tiger Woods

Avere: 750 de milioane de dolari
Daca va reusi, Tiger Woods (32) va fi primul miliardar care sia facut averea din sport. Jucatorul de golf este un produs usor marketabil, iar cele 750 de milioane de dolari pe care lea castigat pana acum din contracte publicitare, semnate cu nume mari ca Nike sau Accenture, promit sa il inscrie pe lista miliardarilor pana in 2011. Golferul a petrecut ceva timp pe tusa anul acesta din cauza unei accidentari, insa se pare ca va reveni in plina forma... fizica si financiara.


2. Kenji Kasahara

Avere: 740 de milioane de dolari
Daca esti japonez si esti online, cel mai probabil ai si un cont pe Mixi, numarul 1 in materie de portaluri si retele sociale din Tara Soarelui Rasare. Acesta este si motivul pentru care Kenji Kasahara (32) are in cont o avere de 740 de milioane de dolari. Printre planurile susceptibile sa il aduca pe Kasahara in liga miliardarilor se numara extinderea companiei de networking in China. Ce nau reusit sa faca cei 130 de milioane de locuitori ai Japoniei, cu siguranta vor reusi cei peste 1,3 miliarde de chinezi, cat ai spune miliard. 

Cititi mai mult pe www.targetonline.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO