ZF 24

Vel Pitar Ramnicu-Valcea se divizeaza in zece firme distincte

27.02.2007, 17:46 99

Compania de morarit si panificatie Vel Pitar din Ramnicu-Valcea se va diviza in zece firme distincte, operatiune in urma careia isi va reduce capitalul social cu 2,9 milioane de lei, la 4,1 milioane de lei, si isi va schimba denumirea in Sapte Spice, au decis, ieri, actionarii societatii.
Ca urmare a divizarii, principalele activitati ale companiei, respectiv moraritul, panificatia si comertul vor fi derulate separat. Firmele rezultate in urma divizarii sunt Sapte Spice, Vel Pitar, Moara Rahova, VP Magassin, VP Imobbili, Brassai COM, Borcea Park, Realty, Moara de Foc si Targul din Vale.
Vel Pitar este unul dintre principalii producatori pe piata de panificatie, distributie de specialitati de cofetarie si patiserie, biscuiti, napolitane si paste fainoase. Reteaua de magazine a firmei curpinde circa 170 de locatii.

Vel Pitar este controlata de fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat de New Century Holdings. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO